TimmerwerkVan deuren tot kozijnen, van wanden tot plafonds, het plaatsen van trappen en liften of glaszetten. Gewoon goed bouwen valt of staat met degelijk timmerwerk.

U kunt bij ons terecht voor elk denkbare uitbouw, die we samen ontwerpen in stijl met het huidige pand. We helpen u graag met het isoleren en verduurzamen van uw woning, want het milieu is belangrijk voor ons. Ook voor projecten buitenshuis draaien wij onze handen niet om, of het nu gaat om het leggen van een vlonder of het bouwen van een carport. Problemen met hang- en sluitwerk? Onze 24-uurs service helpt u uit de brand.


Timmerwerk bij Bouwonderneming Steenbergen is een breed begrip voor eigenlijk alles wat met hout te maken heeft.


Project Droomhuis


Heeft u uw droomhuis op het oog. En moet deze gestript worden? Betrek ons op tijd in het proces. Met bouwonderneming Steenbergen heeft u de ervaren projectmanager in huis die niet alleen de verbouwing begeleidt, maar er ook voor zorgt dat het hele proces geruisloos verloopt. We bepalen samen met u wat mogelijk is en zorgen voor een duidelijke kosten overzicht.

Verbouwing / Projectleider


Is de verbouwing uit de hand gelopen en heeft u een ervaren projectleider (zakelijk of privé) nodig, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Uw verbouwingsproject verdiend de aandacht en de zorg van Bouwonderneming Steenbergen. Is het zakelijke pand te klein of niet efficiënt ingericht. Samen bedenken we slimme bouwkundige oplossingen.
Wij zijn gespecialiseerd in projectmatig werken. Denk hierbij bijvoorbeeld ook eens aan de nieuwe inrichting van het kantoor; het opnieuw indelen van de ruimten zodat er efficiënter gewerkt kan worden; maar ook aan het beplakken van de ramen in het kantoor met eigen stijl raamfolies die een energiezuinige functie hebben.

Aanbouw


Heeft u plannen om uw woongenot te verhogen door uw huis uit te bouwen met een serre. Ook dan bent bij ons aan het juiste adres. Door de jarenlange ervaring bent u verzekerd van een solide aanbouw die past bij uw wensen en de stijl van het huis. Ook houden we rekening met wat mogelijk is vanuit de Gemeentelijke verordeningen. Schakel ons in aan het begin van het traject zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. U kunt zelf kiezen welke stappen u wil uitvoeren en wat wij voor u kunnen doen.

Renovatie kozijnen


Denk hierbij aan bv de renovatie van houten kozijnen. Het hele proces van houtrot weghalen, professioneel herstellen, schilderen en weer netjes opleveren zodat het een lange periode mee kan. Maar ook het vervangen van de plastieken kozijnen door mooi karakteristieke houten kozijnen die de waarde van het huis verhogen kunnen we voor u verzorgen.

Dakkapel


De zolder vergroten of net die ene ruimte wat lichter maken met een mooie uitbouw. Ook daar bent u bij bouwonderneming Steenbergen aan het juiste adres. Wij verzorgen het plaatsen en niet geheel onbelangrijk in overleg met uw wensen en eisen ook de afwerking van de binnen kant netjes afgewerkt wordt.

Timmerwerk in en rond het huis


Opzoek naar een erkend vakman voor het plaatsen van keur kenmerk sloten in houten deuren, het recht hangen van die ene deur die niet goed sluit. Of toch een keer dat bovenraampje sluitend krijgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op bij Bouwonderneming Steenbergen via de contact button!

Neem contact met ons op


Ons werkgebied


Timmerwerk in Apeldoorn, Assel, Beekbergen, Beemte Broekland, Brummen, Eerbeek, Elspeet, Empe, Emst, Epe, Garderen, Gorssel, Gortel, Harskamp, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Laag Soeren, Lieren, Loenen, Niersen, Nieuw Milligen, Nijbroek, Otterlo, Radio Kootwijk, Speuld, Staverden, Stroe, Terwolde, Teuge, Tonden, Twello, Uddel, Ugchelen, Vaassen, Vierhouten, Voorst, Wenum Wiesel, Wilp, Wilp – Achterhoek.

Tags


aftimmeren, badkamers, renoveren, boeideel, dak, houtrot, kasten, keuken, kozijn, onderhoud, schrootjes plafond, renovatie, schuur, timmeren, uitbouw, verbouwing, vloeren, wanden, strippen (😉), projecten, bouw, timmerman, timmerman zoeken, timmerwerk Steenbergen, bouwbedrijf, klusjesman, renovatie, aannemer, carport.