BadkamerHet aanschaffen of verbouwen van een badkamer moet niet onderschat worden.

Kiest u bijvoorbeeld voor moderne afwerking dan brengen we graag onze expertise in om de juiste soort gips of verf te kiezen die geschikt zijn voor gebruik in de vochtige ruimte wat een badkamer is. We adviseren u ook graag over ventilatie. Bouwonderneming Steenbergen heeft jarenlange ervaring in het bouwen en renoveren van badkamers. Samen met u maken we het ontwerp en adviseren we over gebruik van het juiste materiaal. We verleggen waterleidingen, installeren elektra en leggen vloerverwarming aan. Ook betegelen we muren en vloeren.Renovatie Badkamer

U heeft een nieuwe badkamer gekocht en wat nu? Bouwonderneming Steenbergen neemt graag de zorg de zorg uit handen om de oude badkamer af te voeren en de nieuwe badkamer te installeren. Denken we vanaf het begin van het traject mee met onze expertise dan kunnen we de meeste onaangename verrassingen voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan het incalculeren van het vervangen van oude leidingen. Met onze expertise kunnen we dit goed inschatten.

Waar moet je opletten als je de badkamer of douche wil renoveren? Het antwoord op deze vraag is kort en krachtig: veel! Bij uitbesteding aan Bouwonderneming Steenbergen beginnen we met een inventarisatie van uw behoeftes. We bespreken de wensen en eisen, wat wel en wat niet kan en houden rekening met uw budget. Maar ook kundig advies over de warmte – en of watervoorziening, stuken en het plaatsen van nieuwe betegeling en ook het voegen of kitten.


Stappenplan

Daarna volgt een stappenplan hoe de renovatie gaat verlopen. We denken ook graag mee over hoe de ruimte beter in gedeeld kan worden. Per situatie doen we onderzoek wat nodig is en geven we professioneel en deskundig advies over de mogelijkheden voor uw badkamer. Dit kan leiden tot een zeer fijne ruimte waar gerelaxt kan worden in de sauna met daarna een koude douche. Maar ook een douche efficiënt ingedeeld op een kleine ruimte. Zoals het plaatsen van een muurtje met een Grohe Raindouche zodat er geen douchegordijn nodig is en het gevoel van ruimte blijft, ook al is de ruimte klein.

Afwerking

Ook in de afwerking van de muren zijn er vele mogelijkheden; u heeft altijd zelf de keuze welke materialen worden gebruikt. Of het nou een Mosa tegel die gekalibreerd is, een tegel van een bouwmarkt, een gladde muur met een andere afwerking. Het zijn zomaar wat voorbeelden van wat mogelijk is. Het enige wat we niet doen is over oude tegels heen tegelen. Wat we wel doen is samen het mooiste resultaat bedenken zodat u er jarenlange plezier van heeft.

Duurzaamheid staat hoog bij ons in het vaandel. Vloerverwarming past binnen dit denken. Deze verhoudingsgewijze kleine investering geeft een groot gevoel van comfort. En zoals gezegd het zijn de kleine dingen in het leven die ertoe doen.

Betekend de renovatie het bouwen van de badkamer in een andere ruimte. Dan zorgen wij ervoor dat alle leidingen voor water goed worden aangelegd en ook de elektriciteit geaard aangelegd wordt. Met onze jarenlange ervaringen is het geen probleem voor ons. We denken graag met u mee in oplossingen. We hebben al diverse badkamers gebouwd in de slaapkamer met een houten vloer.

Montage Badkamer

Is de badkamer gekocht bij een derden partij met montage en bent u opzoek naar een installateur om aan te sluiten dan kunt u bouwonderneming Steenbergen ook inschakelen.

Neem contact met ons op


Werkgebied bouwonderneming Steenbergen

Badkamer verbouwen, renoveren, monteren in Apeldoorn, Assel, Beekbergen, Beemte Broekland, Brummen, Eerbeek, Elspeet, Empe, Emst, Epe, Garderen, Gorssel, Gortel, Harskamp, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Laag Soeren, Lieren, Loenen, Niersen, Nieuw Milligen, Nijbroek, Otterlo, Radio Kootwijk, Speuld, Staverden, Stroe, Terwolde, Teuge, Tonden, Twello, Uddel, Ugchelen, Vaassen, Vierhouten, Voorst, Wenum Wiesel, Wilp, Wilp – Achterhoek.