Keuken renoverenDe keuken wordt steeds meer het hart van het huis.

Koken is hip en de keuken wordt vaker gebruikt als ruimte om gezellig samen rond de tafel te zitten. Nadenken over de bouw of renovatie van de keuken is dan ook erg belangrijk. Samen met u maken we het ontwerp en adviseren over het juiste materiaal Bij een verbouwing is het belangrijk te weten of alle leidingen bereikbaar zijn via de kruipruimte. Zo niet, dan kan dit invloed hebben op de kosten en de duur van de verbouwing. In keukens is vaak veel elektriciteit aanwezig, waarvoor mogelijk een aparte groep aangelegd moet worden. Wij zijn gespecialiseerd in de verschillende vakgebieden, waardoor u voor een totale keukeninstallatie bij ons terecht kunt. We ronden het werk af met tegelwerk en kitwerk.


Aandachtspunten nieuwe keuken

Wat heb je nodig om de nieuwe keuken goed geïnstalleerd te krijgen. De vakmensen van Bouwonderneming Steenbergen weten als geen ander hoe een nieuwe keuken perfect te installeren. Worden we aan het begin van het proces betrokken dan adviseren we u over de aanleg van de leidingen, het stucwerk en wat er nog meer bij komt kijken om de droomkeuken goed geïnstalleerd te krijgen. Is een architect bij de renovatie betrokken dan zijn we gewend om daarmee professioneel samen te werken.

Voor het vervangen van een keukenblad maar ook voor een totale renovatie draaien we ons hand niet voor om. Bij een totale renovatie maken we een model keuken zodat je een beeld krijgt van hoe het er uit gaat zien. Is de keuken gekocht en ben je opzoek naar iemand die hem gaat plaatsen dan is bouwonderneming Steenbergen uw bouw partner.

Is de ondervloer een houten vloer in een oud huis dan kijken we altijd of de vloer versteviging nodig heeft. Dit voorkomt later dat door vering de vloer scheef gaat met alle gevolgen van dien.

Onthoud: bestaande bouw renovatie is altijd maatwerk! We kijken bijvoorbeeld ook of de stroomvoorziening in de groepenkast voldoende is. Met de huidige apparatuur, denk aan bijvoorbeeld zoiets als een inductie kookplaat heb je al gauw twee groepen nodig.

Installeren

Van elektriciteit aanleggen tot de aansluiting van het gasfornuis, inbouwapparatuur aansluiten. De keukenkasten goed afhangen en natuurlijk het keukenblad loodrecht monteren. Ook het netjes afwerken van het tegelwerk met de achterzijde van het werkblad is iets waar we nauwkeurig mee omgaan. Deze aansluiting moet zorgvuldig gebeuren.

En dan hebben we nog niet alles genoemd wat te maken heeft met de installatie van een keuken. Deze kleine opsomming geeft wel aan dat wil je jarenlang plezier hebben van je keuken, je de plaatsing door een vakspecialist laat doen. De ergernis wordt zo voorkomen van een slecht geplaatste keuken.

De vakmensen van Bouwonderneming Steenbergen zijn gespecialiseerd in het monteren en installeren van keukens. Deze specialisten hangen de kastjes goed af en zorgen dat alle naden goed afgewerkt zijn. De inbouw keuken machines worden volgens NEN normen aangesloten en getest of ze goed werken.

Duurzaamheid

We maken gebruik van duurzame materialen zoals hout die FSC certificering heeft. Dit is maar een klein voorbeeld van wat wij doen met duurzaamheid. Ook innovatie is ons niet vreemd. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en deze passen we toe waar dit mogelijk is.

Droomkeuken

Heeft u de droomkeuken op uw netvlies staan en weet u niet hoe te realiseren. Projectmanagement is iets wat Bouwonderneming Steenbergen als geen ander goed onder de knie heeft. We denk in mogelijkheden en uitdagingen waardoor uw stoutste dromen werkelijkheid worden. Maatwerk is dan ook het sleutelwoord in onze communicatie. Wordt geïnspireerd door ons moodboard via Instagram.

Neem contact met ons op