Tuin aanleggenUw droomhuis is werkelijkheid geworden. Of de aanbouw die u al jaren wilde, staat eindelijk. Maar daarmee is het nog niet afgerond. De live area breidt zich uit. De tuin is daar onderdeel van. Denk aan de veranda met buiten BBQ. Want naast een huis, heeft u ook nog een tuin die aangepakt moet worden.

Geen probleem! Met meer dan 50 diensten onder één dak, bent u ook voor werkzaamheden aan uw tuin bij ons aan het juiste adres. Bestraten van uw tuin of het leggen van een vlonder, het maken van afrasteringen (hout, staal of steen) of bouwen van een tuinhuisje: geen project is voor ons te groot of te klein. In nauw overleg met een hovenier regisseren we het project vanaf het grondwerk, zodat u slechts één aanspreekpunt heeft voor al uw vragen.Project Tuin

De renovatie van het huis achter de rug en nu de bouw spullen in de tuin aan de kant zijn, denk je toch wel: hier mag ook nog wat gebeuren. Dan ben je bij Bouwonderneming Steenbergen aan het juiste adres! Van ontwerp tot aanleg van de tuin, wij denken graag met u mee.

Zo houden we natuurlijk rekening met uw wensen. Maar ook wat de natuur zelf doet. Wij denken aan de praktische zaken zoals bv afwatering of juist het water geven. Welke tuintegels kunnen wel tegen het gewicht van de auto. En kijken we ook voor de mooiste tuinmeubels zodat binnen met buiten matched.

Denk ook eens aan een overkapping waardoor de fietsen beschut kunnen staan. Of de extra ruimte die ontstaat door een tuinhuis te plaatsen. En we hebben het ook al even geroepen: een veranda met lounge bank en buitenkachel is natuurlijk helemaal fijn om de seizoenen buiten langer te laten duren. Met opmaat gemaakte vlonders geven we de ruimte de juiste sfeer. We vergeten ook niet om te werken met led verlichting.

De vakbekwame hoveniers zorgen ervoor dat de tuin er uit komt te zien zoals het ontwerp.Tuin ontwerpen

Uw ideeën zetten we om in een tuinontwerp. Overzicht van de vele ideeën voor je tuin creëer je door een moodboard te maken. Dit maakt het voor ons gemakkelijker om het idee om te zetten naar ontwerp.

Inspiratie nodig voor de tuin?

Bedenk altijd goed wat je wil doen in de tuin: gaan kinderen er in spelen? Een kindvriendelijke tuin ziet er anders uit dan een landelijke tuin. Wil je een onderhoudsvriendelijke -, klassieke of lounge tuin? Als je dit helder hebt en inspiratie nodig dan raden we je aan om bijvoorbeeld eens te gaan kijken bij de tuinen van Appeltern. Of kijk eens op Pinterest met de zoek termen tuin of garden, dit wil ook veel opleveren.

Is een vijver je droomwens? Dan maken we een vijverontwerp. Dit ontwerp houdt rekening met eventuele bodemrenovatie, aanpassing van bestrating en of de bestaande bomen gerooid moeten worden.

Hebben we deze informatie allemaal tot ons genomen dan kijken we naar de mogelijkheden en bespreken we de eventuele onmogelijkheden. Een 3d tekening behoort tot de mogelijkheden zodat het visueel nog duidelijker wordt.

Is er overeenstemming over het ontwerp, dan kunnen we tot uitvoering over gaan.Tuin aanleggen

Voor de aanleg van jouw droomtuin zetten we vakbekwame hoveniers in. Deze leggen de tuin aan met een stappenplan. Eerst wordt de tuin ingemeten, dan volgt het grondwerk waarna het straatwerk wordt gelegd en de eventuele tuinafscheiding wordt geplaatst. De tuin is klaar wanneer de planten worden geplant.Informatie

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Vul dan het formulier in, dan nemen wij contact met u op.Werkgebied

Tuin aanleggen, onderhouden of renoveren in Apeldoorn, Assel, Beekbergen, Beemte Broekland, Brummen, Eerbeek, Elspeet, Empe, Emst, Epe, Garderen, Gorssel, Gortel, Harskamp, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Laag Soeren, Lieren, Loenen, Niersen, Nieuw Milligen, Nijbroek, Otterlo, Radio Kootwijk, Speuld, Staverden, Stroe, Terwolde, Teuge, Tonden, Twello, Uddel, Ugchelen, Vaassen, Vierhouten, Voorst, Wenum Wiesel, Wilp, Wilp – Achterhoek.