Toilet renovatieVaak lijkt het erop of het kleinste kamertje ook de minste aandacht krijgt. En dat is jammer, tegenwoordig is het de plek om tijdens het gebeuren de beurskoersen te bekijken of te appen met de buurvrouw. En dit meerdere malen per dag!

Bij de bouw zijn er genoeg dingen om over na te denken. Het moet groot genoeg zijn om naast een toilet ook ruimte te bieden aan een wastafel Als het toilet een tussenruimte is en dus geen raam heeft, is een ventilatiesysteem noodzakelijk. Wat betreft privacy en ongewenste geurtjes, is het gewenst dat het toilet nooit in directe verbinding staat met woonkamer of keuken. En is een hangend toilet niet beter in verband met de hygiëne? Samen met u maken we het ontwerp, adviseren over het juiste materiaal en ronden het project af met tegelwerk en kitwerk. U kunt ook bij ons terecht voor rioolontstopping.Welk toilet?

Inspiratie of ideeën voor de toilet verbouwing doe je op via bv Instagram of Pinterest. Gebruik de hashtag #toilet of #toiletideas eens. Daar zijn verrassende foto’s te bekijken.

Op de vraag ‘Wat kost een toilet renovatie.” is geen eenvoudig antwoord mogelijk. Afhankelijk van de keuze van het merk toilet, denk bijvoorbeeld eens aan Geberit, Sphinx of Mosa, stellen we een budget samen. We houden rekening met de werkzaamheden, bij -materialen, wensen en eisen stellen we een begroting op zodat er geen verrassingen komen. Bouwonderneming Steenbergen werkt graag met de A-merken Geberit, Sphinx of mosa zodat de kwaliteit die we leveren gewaarborgd blijft.Waar moet je rekening mee houden?

Bij het opknappen van het toilet moet er veel gebeuren. Slopen van het huidige toilet en het milieu verantwoord afvoeren van het afval. Eventueel omleggen van leidingen en elektriciteit (als je zo’n hippe automatische toiletbril wil). Opnieuw betegelen van de jaren ’70 bruine tegels. En dan waar het allemaal omgaat: het installeren van het met grote zorg uitgekozen wc. De finishing touch van het plaatsen van het sanitair is het sein dat het project afgerond is.

Bouwonderneming Steenbergen kan ervoor zorgen dat het toilet gerenoveerd wordt in 1 dag. Vraag hier een vrijblijvende offerte all-in op. Afhankelijk van de wensen en omstandigheden van het toilet zorgen we ervoor dat het toilet compleet verbouwd wordt. Is er alleen behoefte om het toilet te vervangen dan behoort dat ook natuurlijk tot de mogelijkheden. Gedeeltelijke of gehele renovatie bespreken we graag met u!


Neem contact met ons op