InstallatiebedrijfMet een grote verscheidenheid aan technieken zijn wij een compleet installatiebedrijf.

In een handomdraai installeren we elektra, gas en water. Maar ook vloerverwarming en cv. We zorgen dat uw badkamer en toilet aangesloten worden op het riool. En dat de afvoer van hemelwater in orde is. Moet er een nieuw alarmsysteem aangelegd worden? Geen probleem, ook beveiligingsdiensten behoren tot ons takenpakket. We onderhouden de installaties graag voor u, zodat u optimaal gebruik kunt blijven maken deze diensten.Wat betekend installatie door Steenbergen

Onze vakbekwame installateurs, monteurs zorgen er voor dat de technische installatie geïnstalleerd en onderhouden wordt naar de geldende normen. Oftewel in gewoon Nederlands: we zorgen voor alle technische installatie van gas, water, licht en verwarming.

Onze installateurs zijn vakbekwaam opgeleid als bv loodgieter, elektricien, cv-monteur of HVAC monteur.Bouwonderneming Steenbergen verzorgt de volgende installaties:Duurzame energie:

Onder duurzame energie verstaan we duurzame energiebronnen als zon, wind en aardwarmte. Deze energiebronnen veroorzaken geen luchtvervuiling en weinig CO2-uitstoot. Ander voordeel is dat deze energie nooit opraakt. Dit in tegenstelling tot kolen, olie en gas. De verbranding van deze fossiele brandstoffen draagt sterk bij aan klimaatverandering.

Voor het gebruik van de duurzame energie installeren wij: warmte pomp, zonnepanelen inclusief aansluiting op het energienet, oplaadsystemen voor de elektrische auto, aanbrengen van vloerisolatie.

Elektra:

Elektra is een veelomvattend begrip. Bij elektra kan je denken aan stopcontacten, lichtknoppen, rookmelders. Maar ook het vervangen of uitbreiden van een groepen kast. Wij zorgen dat de oude groepenkast netjes wordt afgevoerd volgens de geldende regels.

Heeft u twijfels of de groepenkast goed is, vraag ons voor een vrijblijvend advies. Wij zorgen dat de groepenkast een veilige plek is en checken of uw meterkast voldoet aan de veiligheidsregels. De eerste tip die we u geven is alvast: plaats een rookmelder in de meterkast.

Heeft u ook al eens gedacht aan een USB wandcontactdoos? Waarom niet gelijk het gemak van overal je USB apparaten, zoals je smartphone, tablet, foto apparaat, opladen via de USB wandcontactdoos.

Een apart hoofdstuk is voor ons het plaatsen van duurzame LED verlichting.

Speciale aandacht voor Led verlichting

Licht heeft zoveel effect op een mens!

We werken met Philips LED verlichting. Zo kunnen we bijvoorbeeld panelen installeren die mee gaan in de zon bewegingen. Wanneer de zon ondergaat gaat deze verlichting juist aan. En tegengesteld – als de zon aangaat is deze verlichting niet aan!

Dit is maar een van de vele mogelijkheden met deze verlichting. Neem contact met ons op voor een verlichtingsplan op maat! Een goed aangesloten elektrische installatie bepaald mede de veiligheid in huis.Sanitair:

Er komt heel wat kijken bij het verbouwen van je sanitair. Maar waar moet u nu mee beginnen en wat is de juiste volgorde van het installeren van het sanitair? Klik hier voor installatie van de badkamer en hier voor het toilet

CV Ketel:

Energie zuinige CV installatie na berekening warmte capaciteit.

Waar moet je aan denken als je een nieuwe CV ketel plaatst?

We kunnen voor uw huis een berekening maken welke capaciteit nodig is voor verwarming. Hierdoor kan je een goede keuze maken voor de ketel en hoeveel radiatoren, eventueel met vloerverwarming (!), je nodig hebt zodat het aangenaam warm wordt in huis of kantoor.

De oude CV-ketel is kapot en wat nu? Via Bouwonderneming Steenbergen is in no-time een nieuwe CV-ketel aangeschaft. Waar wij mee beginnen is de berekening van de warmte capaciteit en wij zorgen voor een vakkundige en veilige installatie. Tijdens de installatie vervangen wij alle onderdelen, zoals de rookgasafvoer en het expansievat. Na de installatie krijgt u instructie over de werking van de CV-ketel. Ook wordt uw CV-ketel perfect afgesteld en geïnspecteerd op mogelijke veiligheidsrisico’s.

Wij garanderen een veilige installatie dankzij onze monteurs. Onze monteurs zijn vakkundig en volledig gecertificeerd. Bovendien zijn we aangesloten bij UNETO-VNI. Dit houdt in dat ze altijd werken volgens de laatste veiligheidsvoorschriften.

Dakwerk

Een dak bedekken is niet enkel wat pannen neerleggen.

Het begint al bij het controleren van de planken. Hout werkt. Kromgetrokken planken moeten bijgeschaafd worden en slechte planken vervangen. Beton moet behandeld worden met een voorstrijklaag en een plat dak mag niet geheel horizontaal zijn in verband met waterafvoer. Isoleren van de ondergrond is minstens zo belangrijk. Kortom, het is geen simpel klusje. Bouwonderneming Steenbergen is als totaal klusbedrijf gespecialiseerd in dakbedekking. Lees verder op onze speciale pagina Dakwerk.Onderhoud en service van de installaties.

De nieuwe installatie moet natuurlijk ook onderhouden worden, ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. We zorgen voor de jaarlijkse service van de CV-Ketel, warmte pomp en ook de zonnepanelen behoren tot de mogelijkheden van onderhoud.Duurzaam wonen

Bouwonderneming Steenbergen heeft verduurzamen hoog in het vaandel staan. We maken graag een afspraak om uw huis zo duurzaam mogelijk te maken. Isoleren is makkelijker dan je denkt en begint eigenlijk met te kijken naar dak, muur, ramen en vloer. Samen kijken we wat de meeste prioriteit heeft en wat het meeste oplevert in termen van wooncomfort en natuurlijk ook geld. De mogelijkheid voor subsidies wordt ook meegenomen in het totaal plaatje.

Het verduurzamen van je huis kan bijvoorbeeld door: - Zonnepanelen te plaatsen - Spouwmuur isolatie - Warmte pomp te installeren - Vloer isolatie - Ramen plaatsen van dubbel HR+++Informatie

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Vul dan het formulier in, dan nemen wij contact met u op.