Over ons


Missie

Met meer dan vijftig diensten onder één dak zijn we een totaal bouwbedrijf. Onze missie is simpel: de klant tevreden stellen en ontzorgen.

Hoe we dat doen? Door u vanaf de eerste schets tot de laatste afwerking te betrekken in het bouwproces. Met één aanspreekpunt voor al uw vragen over bouw, nemen we u een hoop zorgen uit handen.

Kernwaarden

Vertrouwen is de basis van elke relatie. Dat realiseren wij ons bij Bouwonderneming Steenbergen maar al te goed. We doen wat we beloven en stellen een gespecialiseerde offerte voor u op. Vanzelfsprekend houden we ons hieraan. Goed en helder contact met de opdrachtgever vinden we van essentieel belang. Duidelijkheid voorkomt verwarring en frustratie.

Uiteraard werken we uitsluitend met gecertificeerd personeel. Personeel dat gespecialiseerd is in bouwen voor uiteenlopende doelgroepen en de hoogste kwaliteit levert.

Duurzaamheid

Bij Bouwonderneming Steenbergen denken we ook aan de toekomst. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons van groot belang. Daarom werken wij enkel met milieuvriendelijk en duurzaam materiaal. Hiervoor hebben wij de juiste keurmerken en certificaten. Tijdens de bouw letten wij op het energie- en waterverbruik. Maar duurzaamheid is ook belangrijk tijdens de gebruikersfase. Duurzame gebouwen zijn energiezuinig en vaak gezonder voor de mens. Het start dus eigenlijk al bij het ontwerp. Daarin ondersteunen we u graag. Ook tijdens verbouwingen houden we er rekening mee.


Wij staan voor u klaar
Vraag vrijblijvend uw offerte of prijsindicatie aan.


Neem contact op